Събиране на трупове на домашни животни от обществени места

Услуги за събиране на трупове от домашни животни в София

Търсиш кой да извози умряло куче или котка от улицата? Това е нашата работа! Събиране на трупове на домашни животни от обществени места в София. Идваме бързо и махаме трупът. Не се чудиш кой ще го направи, ние сме на линия 24/7!

Имаме камион, чували и ръкавици. Вкарваме труповете в чували и ги товарим в камиона. След това ги извозваме точното място. Там всичко се обработва както трябва. Не оставяме нищо на улицата. Важното е да се махнат мършите от улиците и да не създават проблеми на хората.

Събиране на трупове на домашни животни от обществени места

Почистване и дезинфекция

Почистваме мястото, където е било животното. Използваме препарати, които убиват бактерии и вируси. Няма да остане мръсотия или лоша миризма. Правим това на всички улици и квартали в София.

  • Почистване с препарати. Пръскаме с препарати и почистваме мястото.
  • Дезинфекция. Дезинфекцираме, за да няма бактерии и вируси.
  • Извозване на отпадъци. Събираме всичко и го извозваме с камиона.

Как работим

Цените се определят според колко е голямо животното и къде е мястото. Работим бързо и чисто. Ето как става всичко:

  1. Обаждане. Звъниш ни и казваш къде е трупът.
  2. Пристигане. Идваме на мястото бързо.
  3. Събиране. Вземаме трупа и почистваме мястото.
  4. Извозване. Извозваме трупа до депо.

Не оставяме нищо на място, всичко се товари и извозва. Така улиците остават чисти и без опасност от зарази. Работим в София и областта. Телефонът за контакти с нас е 0888 094 417.

Ч.З.В. за тази дейност

Какво правите с труповете на животните?

Труповете на животните се събират като всички боклуци в чували и се товарят в камиона. След това се извозват до депо, където се обработват правилно. Всичко се прави бързо и чисто.

Как се извършва почистването?

Почистването започва с пръскане на препарати, които убиват бактерии и вируси. След това се мие мястото и пак се пръска. Накрая се извозват отпадъците до депо.

Как се определя цената?

Цената зависи от колко е голямо животното и къде се намира. Работата се върши бързо и качествено, за да се махне трупът и да се почисти мястото.