Почистване след наводнение от “Боклук Ком”

Фирмата предлага услуги по почистване след наводнение. Изнасяме и извозваме наводнените мебели и домашни вещи. Почистваме добре гаражи, мазета и къщи. “Боклук Ком” ще помогне на всеки в София и околността с разчистването след потоп. Когато водата си отиде, остава много работа. Боклуци, кал, влага – всичко това трябва да изчезне бързо. Затова имаме специален екип за почистване след наводнение. Те са обучени и знаят как да се справят с всяка ситуация. Имаме и специално оборудване. Помпи за изтегляне на вода, машини за почистване на кал, и вентилатори за изсушаване. Всичко това помага работата да върви бързо и ефикасно.

Как се справяме с последствията от наводнения

Важно е да знаете, че почистването след наводнение трябва да започне веднага. Колкото по-бързо се свържете с нас, толкова по-бързо ще можем да ви помогнем. Влагата и боклуците не чакат. Те могат да причинят повече щети, ако не се почистят навреме. Затова не се колебайте. Ако имате нужда от почистване 0888 094 417 е номерът, на който може да ни намерите. Работим в София и областта, за да ви помогнем когато имате нужда.

Почистването след наводнение е нашата специалност. Знаем как да върнем нещата в нормално състояние. Нашата цел е да помогнем бързо и ефективно. За тази работа имаме различни по размер машини и инструменти. Това ни позволява да сме готови за всякакви ситуации. Не важно дали е малко или голямо място, “Боклук Ком” може да се справи.

Почистване след наводнение
 1. Изпомпване на вода от засегнатите места.
  Първо се маха всичката вода, за да може да се види какво друго трябва да се направи. Използват се големи помпи, които изсмукват водата бързо.
 2. Премахване на кал и утайки.
  След като водата е махната, идва ред на калта. Специални инструменти помагат да се почисти всичко добре.
 3. Дезинфекция и обеззаразяване.
  Местата, където е имало наводнение, трябва да се дезинфекцират. Така се предотвратяват болести и миризми.
 4. Изсушаване и вентилация.
  Важно е да се изсуши всичко, за да няма влага. Използват се мощни вентилатори и обезвлажнители.
 5. Почистване и подреждане на засегнатата зона.
  Накрая се чисти всичко хубаво, за да изглежда като преди. Прави се така, че хората да могат да се върнат нормално към живота си.

Ако ви е нужно почистване след наводнение, знаете къде да ни намерите. Ние сме готови да помогнем във всяка ситуация. Доверете ни се и ще видите, че всичко ще бъде наред.