Почистване на балкони от гълъби – нашата специалност

Боклук.ком предлага услугата почистване на балкони от гълъби. Премахваме следите от птици и извозваме трупове и останали яйца. Идеално разчиствам след трупове на пернати плъхове. Изнасяме и извозваме изцапани от хвъркатите мебели и завеси, завивки.

Почистване на балкони от гълъби

Какво правим, за да се справим с гълъбите?

Разчистване на тераси от гълъби е важно за вас. Предлагаме услуги, които правят това бързо и ефикасно. Нашата фирма “Боклук Ком” е тук, за да помогне. Вашият балкон може да бъде чист и свободен от гълъби. Това правим с грижа и внимание към детайлите. Свържете се с нас на телефон 0888 094 417 за разчистване на балкони от гълъби. Работим в София и околностите. Услугите ни са насочени към вашето удовлетворение.

Услуги свързани с почистване на балкони от гълъби:

  1. Премахване на гнезда: Гълъбите си правят гнезда на балконите. Първо премахваме гнездата внимателно, за да не оставяме мръсотия из апартамента.
  2. Почистване на изпражнения: Гълъбите правят много боклук. Налага се да почистваме всички техни изпражнения, за да е чист балконът.
  3. Дезинфекция: Местата, където са били гълъбите, трябва да се дезинфекцират. Ползваме хлор и така убиваме всички микроби и бактерии, които могат да са опасни.
  4. Поставяне на предпазни мрежи: След като почистим, слагаме мрежи. Те спират гълъбите да се връщат на балкона ви.
  5. Консултация за предотвратяване: Даваме съвети как да държите гълъбите далеч от балкона. Това помага да не се налага често почистване.

Често задавани въпроси:

Колко време отнема почистването?
Отговор: Зависи от големината на балкона и колко е засегнат от гълъби. Обикновено, отнема няколко часа.

Каква е цената за почистване?
Отговор: Цената се определя според работата, която трябва да се свърши. Даваме обща оферта след оглед на място.

Трябва ли да присъствам по време на почистването?
Отговор: Не е задължително. Можем да работим и без вас да сте там. Главното е да имаме достъп до балкона. И достатъчно време за реакция.