Опразване на апартамент с боклук

Ако търсиш кой да ти изчисти апартамента от боклук в София, ти си на правилното място. “Боклук Ком” е фирмата, която търсиш. Предлагаме опразване на апартамент от всякакъв боклук. Всичко правим бързо и чисто. Като започнем, първо демонтираме и вадим бсиако от апартамента. После събираме всичко и товарим в камион. Не трябва ти да се мъчиш. Всичко свършваме ние. Имаме големи и малки камиони, така че колкото и да е голям боклукът, ние можем да се справим.

Опразване на апартамент с боклук в София

Работим всеки ден. Можеш да ни позвъниш на 0888 094 417 и да кажеш кога ти удобно. Така нареждаме всичко и идваме да извозим боклука. След като свършим, виждаш че всичко е чисто и подредено.

Какво включва нашата услуга?

Предлагаме цялостно опразване на апартамент с боклук в София. Това означава, че взимаме всичко – от малки боклучета до големи мебели и уреди. Ако нещо не ти трябва, ние ще го отнесем. Няма нужда да се притесняваш за нищо.

Някои от нещата, които извозваме, включват:

  • Стари мебели
  • Електроуреди
  • Дрехи
  • Битови отпадъци
  • Строителни материали

Услуги по опразване на апартамент

  1. Изнасяне на стари мебели: Когато имаш стари мебели, които не ти трябват, тук сме ние да помогнем. Взимаме всичко – столове, маси, шкафове. Товарим ги в камион и ги извозваме, така че ти да имаш повече място.
  2. Премахване на електроуреди: Старите електроуреди заемат много място и са тежки. Хората от “Боклук Ком” ги вадят внимателно и ги носят навън.
  3. Изхвърляне на дрехи и текстил: Ако имаш купчина стари дрехи, които не носиш, ние можем да ги приберем. Събираме ги, пакетираме ги и ги изнасяме.
  4. Почистване на битови отпадъци: Боклуците могат да бъдат навсякъде – в кухнята, банята, хола. Нашата работа е да ги съберем, да ги сложим в чували и да ги изнесем.
  5. Отстраняване на строителни отпадъци: След ремонт винаги остават материали, които трябва да се изхвърлят. Ние идваме, събираме всички остатъци и ги извозваме.

И така, ако имаш боклук в апартамента и си в София, не мисли много. Позвъни ни на 0888 094 417 и ние ще дойдем да ти помогнем. С “Боклук Ком” всичко ще бъде извършено качествено и бързо. Няма да забележиш как всичко ще бъде чисто и приятно.