Изнасяне на стари мебели от апартаменти

Боклук.ком извършва услуга за изнасяне на стари мебели от апартаменти. Предлагаме всякакво опразване на жилища след пожар. Извозваме на дивани и столове.

изнасяне на стари мебели от апартаменти

С какво се занимава “Боклук Ком”?

В света на домакинствата, където всеки квадратен метър е ценен, старите мебели могат да станат голям проблем. Тук идва “Боклук Ком” да предложи своята услуга – изнасяне на стари мебели от апартамент. Предлагаме бърз и ефективен начин да се освободите от ненужното без главоболия.

За контакти: 0888 094 417, работим в София и областта.

Ето какво предлагаме

 1. Изнасяне на стари мебели
  Имате стари мебели, които искате да изхвърлите? Пренасяме ги от вашия дом до камиона. Уверете се, че няма да имате никакви грижи за тях.
 2. Транспортиране до сметище
  След като вземем мебелите, ги караме директно до сметище. Гарантираме, че всичко ще бъде изхвърлено по правилния начин.
 3. Разглобяване на големи мебели
  Големите мебели често се нуждаят от разглобяване преди извозване. Вършим тази работа за вас, за да мине всичко лесно и безпроблемно.
 4. Опаковане на мебелите
  Ако мебелите трябва да бъдат опаковани, преди да бъдат изнесени, се грижим и за това. Използваме подходящи материали, за да не се навреди на нищо по пътя към сметището.
 5. Почистване след извозване
  След като изнесем старите мебели, се погрижваме за оставения боклук. Мястото остава чисто, както би трябвало да бъде.

Често задавани въпроси за изнасяне на стари мебели

Трябва ли предварително да разглобявам мебелите?

Ако мебелите са големи и не могат лесно да минат през вратата, помагаме за разглобяването им. Не е нужно да го правите сами.

Какво става, ако мебелите са много и тежки?

Разполагам с екип и оборудване за тежки мебели. Всичко ще бъде изнесено безпроблемно.

Можете ли да изнесете мебели от апартамент на висок етаж?

Да, изнасяме мебели от всеки етаж. Имаме необходимото оборудване за това.

Изнасяне на стари мебели от апартаменти

Искаш да освободиш място в дома си? “Боклук Ком” е тук с услугата изнасяне на стари мебели от апартамент. Помагам за премахване на всичко ненужно. Вземам стари мебели директно от апартамента. Транспортирам ги до сметище. Работя в София и околността. Осигурявам всичко необходимо – от чували до ръкавици. Разполагам с различни по големина камиони. Работим от рано сутрин до късно вечер. Освободи своя дом от старите мебели лесно и бързо. За контакти: 0888 094 417.

“Боклук Ком” е тук да помогне за изнасяне на стари мебели от апартамент. Не позволявайте старите мебели да заемат ценно място у дома. Позвънете ни и ние ще се погрижим за всичко.