Извозване на мебели

Предлагаме бързи и ефективни услуги за извозване на стари мебели от апартамент, къща, гараж, мазе или таван в София. Знаем как да ви улесним и да направим работата бързо и без проблеми. Нашите момчета за работа идват на място и започват.

Изхвърляне и извозване на дървения мебели и плоскости

Първо, ако трябва се прави демонтаж на мебелите. След това събират всички отпадъци включително ако има дребни боклуци се събират в здрави чували, които сме осигурили. После идва ред на изнасянето и след това всичко се помита и почиства. Товаренето става в нашия камион. Всичко се транспортира до депо за стари мебели или до пункт за рециклиране.

ЦЕНИТЕ СА ПРОМОЦИОНАЛНИ!

Хамали8 лв.
Транспорт15 лв.
Чувал битов боклук0,4 до 0,8 лв.
Чувал строителен боклук0,5 до 0.9 лв.
Стари мебели10 до 12 лв.
Мазета и тавани40 до 110 лв.
Гаражи и бараки50 до 120 лв.
Апартаменти 1-2-3-4-стаи60 до 180 лв.
След пожар 1-2-3-4-стаи80 до 190 лв.
Голям камион за боклук40 до 60 лв.
Малък камион за боклук20 до 45 лв.
Минимална стойност20 до 30 лв.
ЕлектроуредиБЕЗПЛАТНО!
ОгледиБЕЗПЛАТНО!
ОфертиБЕЗПЛАТНО!
ПроектиБЕЗПЛАТНО!
Помитане и измиванеБЕЗПЛАТНО!

Извозване на стари мебели в София е нашата работа, и го правим с грижа за всеки клиент. Първо, ако трябва, правим демонтаж на мебелите. След това събираме всякакви отпадъци в наши здрави чували. Помитаме и почистваме мястото, за да е всичко както трябва. После, всичко натоварваме в камиона и го извозваме до място за рециклиране или депо за отпадъци. Бригадата ни е винаги готова с необходимите инструменти, чували и ръкавици. Грижим за всичко от началото до края.

Изнасяне товарен и използване на мека мебел

Какво предлага Боклук Ком извозване на стари мебели?

В Боклук Ком предлагаме всики етапи на изпълнение. Това включва:

 1. Обаждате ни се. Първо ни звъните на 0888 094 417 и ни казвате какво искате да изхвърлите. Ние ще ви питаме за количеството мебели, за да знаем какъв камион да пратим.
 2. Организираме транспорт. В зависимост от това колко и какво трябва да се изнесе, избираме подходящия камион. Имаме малки, големи, за всякакви мебели.
 3. Идваме на адреса. На уговорения час идваме на вашето място. Не е нужно вие да правите нищо. Нашите хора ще товарят всичко.
 4. Товарене и транспорт. Нтоварваме старите мебели в камиона. Внимаваме да не повредим нищо по пътя. После ги караме до място, където се рециклират или изхвърлят по правилния начин.
 5. Почистваме след себе си. След като всичко е натоварено и прибрано, ние се погрижваме и мястото, където са били мебелите, да остане чисто.
Извозване на стари мебели с хамалите от - имаш боклук?

Как да поръчаме услугата за извозване от Боклук Ком?

В Боклук Ком разбираме, че искате бързо и лесно решение за вашите стари мебели. Затова сме тук да ви помогнем. Помнете, че правим всичко възможно, за да е лесно за вас. Не се колебайте, обадете ни се на 0888 094 417 и ще се погрижим за останалото. Работим в София и областта, готови сме да отговорим на вашите нужди по всяко време.

Каква е цената на извозването на стари мебели?

Цената за извозване на стари мебели в София се определя от няколко неща:

 • Колко са големи мебелите?
 • Трябва ли демонтаж?
 • Колко е далеч мястото за извозване?

Можете да разчитате на нашата преценка за най-добрата цена. Винаги обясняваме как сме я определили, за да сте спокойни. Нашият камион е голям и можем да натоварим много наведнъж. Това спестява време и пари. Казваме ви цената предварително, за да знаете колко ще платите.

С „Боклук Ком“, вие получавате бърза и качествена услуга. Нашите момчетата са обучени и знаят как да свършат работата правилно. Винаги сме точни и се стараем да оставим клиентите доволни.

Какви видове стари мебели можем да извозим?

 • В Боклук Ком можем да извозим всички видове стари мебели, като например:
 • Мека мебел: дивани, фотьойли, канапета и др.
 • Твърда мебел: шкафове, маси, столове и др.
 • Легла: двойни, единични, креватчета за бебета и др.
 • Гардероби: стандартни, вградени, към стена и др.

За извозване на стари мебели разчитайте на Боклук Ком?

За извозване на мебели от всякакъв тип повикайте хамалите на Боклук ком

Нашите хамали за мебелите са силни и работливи момчета. Предлагаме момчета за всеки вид работа, свързана с извозването. Нашата фирма за извозване е позната в София със своята бързина и надеждност. Не се губим и винаги сме на мястото навреме.

Как да се свържете с Боклук Ком?

Телефон за контакти: 0888 094 417 – работим в София и областта. Поверете ни и вие да се погрижим за старите мебели. С Боклук Ком всичко става лесно и без главоболия.

Какво още може да направим за вас?

Когато става дума за извозване на стари мебели в София, нашата фирма „Боклук Ком“ предлага пълен пакет от услуги.

Ето стъпките, по които работим:

 1. Демонтаж. Първата стъпка е да разглобим големите мебели, ако има такива. Това улеснява изнасянето и предпазва останалите вещи. Правим го внимателно, за да не навредим на нищо. С нашите инструменти всяка част е безопасно разделена.
 2. Събиране на отпадъци. След демонтажа събираме всички дребни отпадъци. Използваме здрави чували за боклук. Така се грижим за чистотата на мястото. Важно е всичко да е подредено, преди да продължим.
 3. Помитане и почистване. Преди да изнесем мебелите, почистваме помещението. Искаме да оставим мястото чисто за вас. Това е част от нашата грижа към клиента.
 4. Изнасяне и товарене. Нашите хамали за извозване са силни и умели. Изнасяме внимателно всички мебели и ги товарим в камиона. Всяка част е натоварена и готова за транспорт.
 5. Транспорт до депо. След като е натоварен камиона, транспортираме мебелите до депо за отпадъци или пункт за рециклиране. Гарантираме, че всичко ще бъде изхвърлено по най-добрия начин.

Нашата бригада е тук да ви помогне с извозване на стари мебели в София. Предлагаме бърза и качествена услуга. За контакт с нас, моля обадете се на 0888 094 417. Работим в София и областта, готови сме да отговорим на вашите нужди.

ЧЗВ за извозване на стари мебели – услуги и цени

Какво е извозване на мебели и какво включва услугата в София?

Извозването на стари мебели е като когато се махат старите мебели от едно място. В това влизат работи като да се разглобят мебелите, да се натоварят на камион и да се откарат някъде, където се изхвърлят или рециклират.

Какви видове стари мебели могат да се извозят?

Почти всякакви стари мебели могат да ги вземат – като дивани, шкафове, легла, гардероби. Но понякога за някои мебели има правила в зависимост от какъв материал за направени, като стъкло или определен вид пластмаса.

Как се организира демонтажа на мебелите?

Ако мебелите трябва да бъдат демонтирани преди извозването, нашата бригада е подготвена. Имаме нужните инструменти и опит да се справим с всеки вид мебели, без значение от размера и тежестта.

Как става събирането на дребни отпадъци?

При нас, дребните отпадъци се събират в здрави чували, които после товарим в камиона. Това помага за по-чист и организиран процес на извозване

Какви са цените за извозване на мебели?

За това колко струва, зависи колко са мебелите, колко са големи, дали има стълби и други неща. Цената се казва след като хората дойдат да видят на място или като се обадите по телефона.

Как да поръчам посещение на адрес от вас?

Когато искате тази услуга, звъннете на Боклук ком. Ще ви кажем това което трябва да знаете и колко ще струва. Работим от днес за утре и събота и неделя.