Бързо извозване на стари мебели от таван

Какво ще направим? При извозване на стари мебели от таван

Занимаваме се с извозване на стари мебели от таван. Няма значение колко са големи или колко са тежки мебелите. Взимаме всичко – шкафове, дивани, столове, легла и други стари мебели. Идваме на място, разглобяваме ако трябва, натоварваме на камиона и извозваме до депото.

Така става работата

Имаме си начин. Качваме се на тавана, събираме мебелите и ги товарим на камиона. Ако има дребни боклуци, ги събираме в чували и също ги извозваме. Работим бързо и чисто, без излишни приказки.

  • Разглобяване. Ако мебелите са много големи, ги разглобяваме.
  • Събиране. Всичко се събира и подготвя за товарене.
  • Товарене. Товарим мебелите на камиона.
  • Извозване. Почистваме добре след, което извозваме всичко до депото за отпадъци.
Извозване на стари мебели от таван

Защо ще изберете нашите услуги?

Има няколко причини да ни гласувате доверие за извозване на старите мебели от таванна. Първо, знаем как да се справим с тежки и обемисти мебели. Второ, работим бързо и ефективно. И трето, осигуряваме извозване до депото, без вие да се занимавате с контейнери и „сърдити чичаци“ – нещо ненужно натоварващо ежедневието.

  • Бързина и ефективност. Работим бързо и без губене на време в пушене и сладки приказки.
  • Професионализъм. Знаем как да се справим с всякакви мебели при изхвърляне или при почистване след смяната им..
  • Пълно обслужване. От събиране до извозване, всичко е включено първоначалното търговско предложение (чуждицата оферта).

Ето топ 3 на въпросите задавани от клиенти

Какви мебели могат да се извозват?

Всякакви стари мебели – шкафове, дивани, столове, легла и други. Ако са големи, ги разглобяваме и ги натоварваме на камиона. Малките боклуци ги слагаме в чували и ги взимаме с нас.

Колко време отнема извозването?

Зависи колко са големи мебелите и колко има. Обикновено става за един ден. Качваме се на тавана, събираме всичко и го товарим на камиона. След това извозваме до депото.

Как става извозването на стари мебели от таван?

Събираме всички мебели от тавана, натоварваме ги на камиона и ги извозваме до депото. Ако има малки боклуци, ги слагаме в чували и също ги взимаме. Работим бързо и чисто.

Телефонът за контакти с нас е 0888 094 417. Работим в София и областта. Свържете се с нас за извозване на старите мебели от таванна и ще ви помогнем веднага!