Демонтаж и извозване на стари мебели без грижи

Специалисти в демонтаж и извозване на стари мебели предлагат добри цени. Експресно извозване на шкафове и дивани на 0888 094 417 .

Демонтаж и извозване на стари мебели

Вашите стари мебели могат да си отидат лесно

Всеки има вкъщи стари мебели, които иска да махне. Тука идва “Боклук Ком” на помощ. Нашата работа е разглабяне и извозване на стари мебели. Да се отървете от старите шкафове, маси или столове сега е по-лесно. Правим всичко – разглобяваме и товарим. Вие само трябва да покажете какво изхвърляме. Работим в София и околностите. За контакт по всяко време ползвайте номера посочен най горе.

Демонтажът и извозването на стари мебели са нашата специалност. Имаме големи камиони, които могат да поберат всичко. Работим бързо и чисто. Нашата цел е да помогнем. Няма нужда вие да се занимавате с това. Оставете тежката работа на нас. Нашите служители са обучени и имат нужното оборудване.

Какво предлагаме при демонтаж и извозване на стари мебели

Предлагаме пълно обслужване за изваждане на стари мебели от вашия дом. Това включва:

  • Разглобяване на мебели.
  • Товарене на мебелите в камион.
  • Извозване до сметище или рециклиращ център.

Имаме различни камиони за това. Работим ефикасно и без да пречим. Нашият екип е винаги навреме. Обаждате ни се и уговаряме час. После просто гледате как вашите стари мебели изчезват.

Демонтиране и извозване на стари мебели е нещо, което правим от години. Знаем как да свършим работата бързо и качествено. Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук, за да помогнем. Вашите стари мебели могат да бъдат извозени без никакъв проблем.

Когато сте готови да се разделите със старите мебели, знаете кой може да помогне. “Боклук Ком” е тук за вас. Работим в цяла София и областта. Демонтаж и изхвърляне на стари мебели е нашата работа. Ние правим всичко – от разглобяване до извозване. Вие просто трябва да се обадите. Нека вашите стари мебели да заминат по най-добрия начин. За контакт – 0888 094 417.